Young Smith va fi înlocuită de Christie Smith, fostul manager în cadrul Deloitte, o companie de audit și consultanță financiară.  De-a lungul carierei sale, Christie Smith a fost responsabilă de gestionarea talentului, design-ul organizațional, incluziune, diversitate și resurse umane. Potrivit unui anunț făcut de Apple, Christie Smith va lucra sub îndrumarea vicepreședintelui pentru resurse umane, Deirde O’Brien.

„Noi credem cu adevărat că diversitatea stimulează inovație”, a spus purtătorul de cuvânt al Apple într-o declarație pentru TechCrunch. „Suntem bucuroși să-i urăm bunvenit unui lider cum este Christie Smith care ne va ajuta să facem progrese pentru a avea o echipă mai diversă”. 

Young Smith părăsește Apple în favoarea Cornell Tech, compania care i-a pregătit locul de director începând din luna ianuarie anului 2018. Potrivit informațiilor TechCrunch, acesta ar fi unul dintre motivele care au influențat decizia femeii. 

Acum o săptămână, Apple a publicat primul raport al companiei cu privire la diversitate sub conducerea lui Young Smith. Conform raportului, la nivel mondial, 32% dintre persoanele angajate la Apple sunt femei. Cu toate acestea, când vine vorba de conducerea de vârf a companiei, majoritatea posturilor sunt ocupate de către bărbați (71%).