Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, în cadrul întâlnirii, Pavel Filip s-a referit la acțiunile întreprinse de Cabinetul de miniștri în ultimii doi ani. „Eforturile noastre nu au fost în zadar. Doar anul acesta, după zece luni, avem venituri la bugetul de stat cu 4,2 miliarde de lei mai mari, față de anul precedent. Colectările vamale au crescut cu 2,2 miliarde de lei, față de 2016”, a subliniat Pavel Filip.

Referindu-se la prioritățile Guvernului pentru perioada următoare, Pavel Filip a evidențiat asigurarea supremației legii, crearea unui sistem educațional modern și competitiv, dezvoltarea infrastructurii drumurilor. „Anul viitor va fi un an al șantierelor de reparație a drumurilor. Ne dorim să utilizăm la maxim resursele financiare oferite de partenerii noștri de dezvoltare și cele existente în buget”, a conchis Pavel Filip. De asemenea, Premierul a accentuat că își dorește ca, prin măsurile luate, parcursul european al ṭării să devină unul ireversibil.

În cadrul discuțiilor, reprezentanții autorităților publice locale au adresat mai multe întrebări, dar au făcut și unele propuneri și sugestii pentru Executiv. La rândul său, premierul Pavel Filip a promis că fiecare problemă să fie analizată în parte, pentru a identifica soluțiile optime, în strânsă conlucrare cu administrația locală.

Acest material este un Advertorial Politic și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.