„Moldova și clienții din Moldova așteaptă ca un provider logistic să tindă spre universalitate. Suntem gata să oferim o soluție unică și personalizată pentru fiecare sector al economiei pe piața Moldovei, sau să aducem aceste soluții de pe alte piețe”, a declarat Serghei Sergușev, director PONY EXPRESS pentru dezvoltare regională.

Principalul avantaj competitiv al PONY EXPRESS este raportul între timpul și costul livrării. Compania PONY EXPRESS este prezentă în mai multe țări ale lumii, efectuând 10 milioane de livrări anual. 

„Avantajele competitive ale companiei noastre sunt respectarea termenilor livrării, curier și personal profesioniști și un parc auto propriu în fiecare locație unde suntem prezenți. Decizia de a se extinde în Republica Moldova a fost luată din mai multe considerente, printre care îmbunătățirea mediului de afaceri și creșterea comerțului electronic”, a subliniat Iulian Fedorenco, directorul reprezentanței PONYEXPRESS în Republica Moldova.

Intenția operatorului este ocuparea a cel puțin 10% din piața Moldovei de livrare expres și obținerea unui venit anual de peste o jumătate de milion de dolari din operațiunile din Moldova. În 2018, operatorul de logistică intenționează să-și deschidă birouri de reprezentanță în România și Turcia.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.