„Maseurul care m-a agresat sexual este un prieten de-al meu virtual. Am plecat la salon, acolo m-a întâmpinat doamna de la recepție și băiatul în cauză. M-au condus într-o camera amenajată pentru masaj. Mi-a făcut masaj timp de 45 de minute, după care el a început să-mi facă masaj la zona abdomenului și a dat cu mâna în zona intimă. Eu am reacționat agresiv și am început să vorbesc cu el cu un ton ridicat. El mi-a spus doar relaxează-te. Eu nu știam ce să fac și în următorul moment el îmi trage chiloții și voia să facă lucruri indecente. L-am împins și am țipat la el sa iasă din cameră”, a recunoscut Diana pentru Agora.

„Am ieșit din cameră și am cerut cartea de plângere. Doamna de la recepție avea pretenții la adresa mea, cică el lucrează de mult timp și chiar nu este posibil să se fi întâmplat una ca aceasta. Eu eram enervată și am întrebat cum îl cheamă și aflu ca numele lui de pe Facebook nu era numele lui real”, a subliniat Diana.

Totodată, ea a declarat că tânărul ar fi spus că: „Visezi. Ai vrut gratis și acum mai ai pretenții”. La scurt timp, tânăra a chemat poliția.

Am chemat poliția după ce am părăsit salonul. A venit și șeful salonului. Au venit vreo 10 polițiști. M-au întrebat detaliat ce s-a întâmplat. Am plecat la salon cu polițiști. Ei l-au luat la întrebări pe tânăr, însă reacția lui era foarte indiferentă. A negat că s-ar fi atins de zona intimă. Băiatul lua peste picior cuvintele polițiștilor. Administrația a negat și a început să-l apere cu cea mai mare înverșunare, iar șeful mi-a spus că nu mă crede. Șeful salonului a spus că ar fi fost colonel de poliție și se „vîpendre” în fața angajaților de poliție”, a spus Diana.

Totodată, tânăra din Chișinău a declarat că, potrivit polițiștilor, nu este prima plângere pe acest salon. Reporterul Agora a încercat să discute cu administrația salonului, dar aceștia nu au fost de găsit.