Un martor ocular a suprins bradul în momentul în care era transportat spre Piața Marii Adunări Naționale

Bradul și fost deja „înălțat” în fața clădirii Guvernului (video de Ștefan Grigoriță):

Cât despre bradul adus din Ucraina, Silvia Radu spune că nu a fost anunțată de modul în care arată pomul:

„În aceasta dimineața, bradul a fost ridicat în grabă, fără să fiu anunțată de halul în care a ajuns, s-a dorit acest spectacol grotesc, dirijat prin sms de un tovarăș fruntaș liberal. Bradul acela a ajuns sa arate ca regizorii acestui spectacol, arata asa cum au lăsat ei Chișinăul și asa cum l-au administrat pana acum”, a scris edilul.

Silvia Radu cataloghează situația drept un „spectacol”:

„Ceea ce s-a întâmplat astazi mă face mai puternică și mai hotărâtă în a stopa schemele de corupție din Primărie și a le scoate la lumină”, a precizat Silvia Radu.

De cealaltă parte, fostul Ministru al Mediului, liberalul Valeriu Munteanu a declarat că ceea ce a făcut primarul interimar este „samovolnicie”.

„După zeci de mii de lei din bani publici cheltuiți pentru aceasta goană după exuberanţă, primăriţa impostoare a decis să instaleze totuși bradul propus de cei de la spații verzi încă acum o lună . Bradul "cumpărat" azi de Silvia Radu din curtea unei foste grădinițe. Evident, în mod SAMAVOLNIC, fără autorizație de defrișare, cu grave abateri de la lege si cu grave prejudicii aduse mediului”, a declarat Munteanu.