1. Crenguțele a diferitor conifere sunt așezate pe un suport miniatural, supravegheate de micul păzitor cu o lumânare.2. Combinația culorilor: roșu aprins și crem în ansamblu cu aspectul său ne reamintește de noaptea cea sacră, prin prezența suportului în forma unei semilune cu steaua polară, lumânări, jucării de brad și bol handmade, prelucrat cu ceară, cu siguranță vor trezi sentimente calde de Crăciun în sufletul fiecăruia.3. 
Bucură-te de căldura Crăciunului în compania acestui moșuleț cu căciula roșie, înconjurat de crenguțe de brad și bețioșoare de scorțișoară. 


4. Aranjamentul de Crăciun în culori albă și roșie va crea o adevărată poveste în casa Dvs. Simțiți spiritul sărbătorilor de iarnă și bucurați-i pe cei apropiați cu cadouri inedite.5. Corn de abundență cu jucării de brad și alte elemente decorative naturale și artificiale pentru masa de sărbătoare în seara de Crăciun sau Revelion. Simțiți spiritul sărbătorilor de iarnă cu FlorArt.


6. Jucăria mică de ursuleț, acomodat pe crenguțe de brad cu conuriscorțișoară și diferite jucării de sticlă creează o compoziție de Crăciun pentru cei ce se bucură de această sărbătoare.

7. Aranjamentul de Crăciun al Aureliei Malai în forma unei semiluni cu crenguțe de brad natural și diverse elemente de decor.

8. Aranjamentul de Crăciun cu crenguțe de conifere și elemente decorative în culoarea roșu-expresiv cu lumânări masive, flori artificiale de Poinsettia, împodobite cu crenguțe de ilex natural și jucării de brad, perfect va înfrumuseța masa de sărbătoare.

9. Compoziția, ce perfect reprezintă spiritul sărbătorilor de iarnă prin gama de culori și elementele caracteristice ca: crenguțe de conifere, lumânări, jucării de brad și floarea de Crăciunel


10. Compoziția miniaturală cu un pinguin, ilex și alte accesorii verde și nuanțe de mov, aranjate estetic pe un suport mic cu brad natural.

Mai multe detalii despre livrare și prețuri poți afla pe pagina de Facebook a FlorArt, echipă leader cu experienţă de decenii în domeniul floristicii, și pe site-ul oficial al acesteia. 

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.