Comunică neîntrerupt, savurează activităţile preferate pe Internet, distrează-te şi fii alături de toţi cei dragi ai tăi pe durata sărbătorilor de iarnă, dar şi pe parcursul întregului an. La abonamentele Unite ai nelimitat în rețeaua Unite şi Moldtelecom, până la 1600 minute naționale și până la 100 GB bonus Internet mobil, timp de 12 luni.

Mai mult decât atât, la conectarea abonamentului Unite ai posibilitatea să îți alegi un smartphone performant cu design unic și elegant.

Surprinde multitudinea de emoţii şi surprize de sărbători, pe ecranul unui nou smartphone Samsung  la preț special în rate.

  • Samsung Galaxy J1 mini - 39 lei/lună
  • Samsung Galaxy J3 - 79 lei/lună
  • Samsung Galaxy J5 - 149 lei/lună

În plus, din 1 decembrie curent, te bucuri de opţiuni suplimentare îmbunătăţite pentru Internet mobil. Dacă eşti mereu online şi ai nevoie de Internet mobil adiţional, poţi alege oricând opţiunea 2GB pentru 35 lei sau opţiunea 5 GB pentru 75 lei.

Activează opţiunile simplu şi comod direct din aplicaţia mobilă Contul Meu, disponibilă pe Play Market şi App store.

Savurează iarnă, sărbătorile şi începe noul an într-un mod atât de generos cu operatorul numărul 1 de Internet mobil - Unite. Parte a familiei Moldtelecom.

Detalii la 200 200

www.unite.md

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.