Potrivit unui articol Jurnal de Chișinău, la sfârșitul lui noiembrie, direcția a anunțat o licitație publică pentru achiziționarea a opt vaze decorative din granit pentru scările de la intrările din Casa Guvernului în valoare de 669.000 de lei, sau 84.000 de lei bucata.

Aceeași sursă scrie că la începutul lui noiembrie a avut loc o licitație publică pentru procurarea mobilierului și reamenajarea sălii de ședințe și camerei de odihnă de la etajul I al Casei Guvernului din str. Pușkin în valoare de 506.228 de lei.

În altă ordine de idei, reparația fațadei și termoizolarea clădirii Executivului a fost efectuată de o firmă contra sumei de 2,2 milioane de lei, iar vestibulul și coridorul de la etajul I a Guvernului au fost reparate cu 3,3 milioane de lei.

Scările de la intrările în Guvern au fost reparate contra sumei de 3,5 milioane de lei. Licitația cu privire la sistemul de iluminare cu LED-uri nu a fost însă finalizată, dar compania câștigătoare și suma cheltuită ar trebui să fie anunțate la finele lui decembrie.