sursa foto: Naija News

Aceasta însă a dezmințit informațiile apărute inițial, spunând că ea este responsabilă pentru „fericire în cuplu”. Oricum ar fi, anunțul a stârnit val de reacții pe rețelele de socializare, notează sursa. 

„Cei care suntem fără partener ne simțim marginalizați de această numire a Comisarului pentru Fericire în Cuplu. Oamenii singuratici tot vor să fie fericiți și împliniți. Vă rog să alegeți, cât mai curând posibil, un adjunct pentru fericierea persoanelor singure”, arată un mesaj postat pe Twitter de utilizatorul Deji Idowu.

Doamna Ololo, care anterior activa în calitate de șefa de personal și consilier pentru afaceri interne, i-a asigurat pe ziariștii BBC că noua sa funcție este una „vitală” și că, cu trecerea timpului, oamenii vor înțelege acest lucru. 

„Rolul meu constă în crearea atitudinilor pozitive pentru oamenii statului Imo”, a spus ea, precizând că ministerul creat se va concentra pe politici concrete menite să-i facă pe oameni fericiți, precum educația gratuită.

Anterior, guvernatorul Rochas Okorocha a mai luat decizii considerate bizare, scrie BBC. În octombrie, Okorocha a inaugurat o statuie dedicată președintelui sud-African Jacob Zuma, care, aparent, nu are nicio legatură cu Nigeria, notează sursa.