Will Hurd

 În anul 2016, Will Hurd a fost re-nominalizat pentru un al doilea mandat în alegerile primare republicane din 1 martie 2016. El l-a învins atunci pe contracandidatul său William Peterson. După ce a câștigat re-nominalizarea, Hurd a început să se distanțeze de candidatul republican la președinție, Donald Trump.

El s-a opus retoricii urâte a lui Trump în ceea ce privește musulmanii și latinii și propunerii acestuia de a construi un zid la  granița americană cu Mexicul.

Hurd se opune avorturilor și cercetărilor făcute pe celulele stem embrionare. De asemenea, politicianul s-a manifestat de mai multe ori împotriva  reglementării federale a emisiilor de gaze cu efect de seră.

Markwayne Mullin

Mullin și-a declarat candidatura pentru alegerile din 2012 pentru Camera Reprezentanților din Statele Unite pentru a reprezenta districtul 2 al Congresului din Oklahoma. În urma alegerilor, el ieșit învingător.

 În aprilie 2017, politicianul a fost ținta unor critici după ce a fost înregistrat în timpul unei întâlniri din primărie spunându-le alegătorilor săi că este o minciună faptul că plătitorii de taxe  îi plătesc salariul.

El a declarant că își plătește singur salariul, și că a plătit toate taxele de stat înainte de a ajunge în această funcție.  Mullin are o afacere de familie pe care o conduce de la vârsta de douăzeci de ani.

Christopher Andrew Coons

Cu o vastă carieră politică, Coons a fost investit în funcție la 15 noiembrie 2010 de către vicepreședintele SUA, Joe Biden.

În iunie 2013, după moartea senatorului democrat Frank Lautenberg din New Jersey, Coons a devenit  primul senator din Delaware care a servit în Comitet timp de 40 de ani.

La 11 decembrie 2013, politicianul a introdus Actul de Reabilitare a Victimelor Abuzului față de copii, un proiect de lege care a reautorizat legea privind victimele abuzului asupra copiilor.