Cel mai scump smartphone produs vreodată de LG nu este neapărat revoluționar, dar poate fi definit fără emoție ca fiind arătos. Aceasta se ascunde într-o carcasă din ceramică de zirconiu aparent imună la orice fel de zgârieturi. Nu este clar dacă face față cu brio și tentativelor de a-l crăpa, dar nu ar trebui să ai emoții în a-l strecura în buzunar alături de chei.

Fața este acoperită din colț în colț cu sticlă cât se poate de rezistentă, iar prețul de achiziție este 1800 de dolari. Pentru a accentua aerul exclusivist, dacă prețul nu a fost suficient, vor fi realizate doar 300 de exemplare ce urmează să fie comercializate în Coreea de Sud.

În privința configurației hardware, LG Signature Edition are toate specificațiile LG V30. Asta înseamnă că va rula Android Oreo 8.0, diagonala ecranului va fi de 6 inci, iar panoul folosit va fi de tip OLED. Nu va lipsi încărcarea wireless și o cameră principală cu diafragmă f/1.6. Spațiul de stocare va fi de 256GB, în timp ce cantitatea de memorie RAM va crește de la 4GB în cazul versiunii standard de V30, până la 6GB la Signature Edition. Incluse în pachet mai sunt două perechi de căști de la Bang & Olufsen, unele cu fir și celelalte fără.