sursa foto: diezminutos.es

Intervenția chirurgicală a avut loc vineri în spitalul Santa Cruz din Lisabona. Muzicianul se simte acum „foarte bine”, susțin medicii citate de către sursa.

Salvador Sobral este internat în secția de terapie intensivă și se recuperează „bine”, a spus șeful echipei medicale responsabilă de transplant, Miguel Abecassis. Potrivit medicului, cântărețul e bine dispus și va putea să trăiască o viață „totalmente normală”, cu toate că procesul de recuperare va fi unul de durată.

Cântărețul are 27 de ani și a fost internat în spital în septembrie, fiind în așteptarea unui organ compatibil pentru transplant (muzicianul sufera de insuficiența cardiacă). Când într-un final acesta a fost găsit, Salvador i-a urat chirurgului mult noroc și i-a spus să pună muzica clasică, a dezvăluit medicul în cadrul unei conferințe de presă.

Primele sale cuvinte după ce s-a trezit după operație au fost mulțumirile aduse medicilor, informează postul de televiziune TVI, citat de sursa. Doctorii care se ocupă de tratamentul muzicianului au spus că nu știu exact cât timp acesta va rămâne ingresat, dar speră că cântărețul va reveni pe scenă „cât mai curând posibil”.