Documentul a fost publicat de Dumitru Ciorici pe blogul acestuia

Iată lista încălcărilor descoperite la Cardiax Plus SRL (denumirea juridică a Meat-House):

- Resturile de tranșare a cărnii păstrate fără ambalaj, în containere pentru deșeuri și chiar în ograda întreprinderii,
- Igienizare necalitativă a încăperilor și a încăperilor,
- Lipsa contractelor de evacuare a deșeurilor,
- Lipsa contractelor privind evacuarea oaselor și a resturilor organize.
- Carne păstrată în frigider în saci de politetilenă, fără marcaj
(imposibil de verificat proveniența cărnii, data de fabricare și termenul de valabilitate)
- Niciun angajat nu avea instruirea igienică
- Produse etichetate cu data de 2 decembrie, deși controlul se desfășura pe 1 decembrie
- Produse rebutate (întoarse - ceea ce e interzis) se păstrau în camera pentru materie primă
69 de probe preluate, dintre care 21 s-au dovenit cu microbi. 8 probe - bacterii coliforme, 2 probe - stafilococus aureus. Acesta provine de la infecții ale pielii, boli respiratorii, etc.
- Depășirea normei de nitriți și fosfați