„Un soț și un tată iubitor, care a fost împușcat în cap, joi seara, 28 decembrie 2017, într-un local din sectorul Ciocana, unde s-a desfășurat gala Federației Naționale de Kickboxing Oriental din Moldova. În timpul solemnitatii, 3 indivizi au încercat să pătrundă în incinta localului. În urma unei neînțelegeri, unul din acei 3 necunoscuți a scos arma și mi-a împușcat în cap feciorul din spate, când nimeni nu se aștepta”, spune mama sportivului.

Femeia a mai adăugat că Vladislav Gribincea, a fost transportat la Spitalul Clinic Municipal de Urgență, unde a fost supus la 3 intervenții chirurgicale.

„În prezent se află în comă în secția de reanimare, starea lui fiind stabilă critică. Urmează o perioadă foarte lungă de recuperare și reabilitare.  Zilnic  pe mâncarea artificială cheltuim in jur de 600 lei.  Necesită mult efort, mult timp și cheltuieli enorme!!! Mă adresez tuturor oamenilor cu suflet mare, vă implor, ajutați-mi feciorul să treacă cu bine peste nenorocirea care s-a abătut asupra lui”, a declarat femeia.

Pe numele lui Vladislav Gribincea a fost deschis un cont pe caritate.md.