UPDATE 11:50 Potrivit poliției, oamenii legii au depistat cadavrul unei persoane și o altă persoană rănită duminică seara, la ora 22:05.

Dacă vinovăția agresorilor va fi demonstrată, ei vor fi pedepsiți cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Înfuriați, aceștia au urcat la cei trei bărbați pentru a le cere socoteală. Cearta lor s-a potolit la scurt timp. 

Tinerii însă nici nu bănuiau ce avea să urmeze. Când au ieşit din nou la fumat, cei doi agresorii îi aşteptau la balconul de pe etaj, cu mâinile pe trăgace. 

„Ieșind la o țigară, ei deja ne așteptau. Au scos pistoalele amândoi. Primele împușcături ale lor nu s-au primit. Iar după asta au început să tragă în noi ca în animale. Primul care s-a nimerit - Bogdan. Și Artur, băiatul cu ziua de naștere. Au nimerit și în el cred că două gloanțe. Primul glonte când l-a nimerit, eu eram în spatele lui, el a venit peste mine. M-a acoperit cu spatele lui și mi-a zis: Ruslan, fugim în apartament”, a spus unul dintre bărbați, potrivit sursei citate.

Cei rămași în apartament au anunțat imediat salvatorii. În scurt timp, la fața locului a venit o ambulanță și un echipaj al Batalionului de Reacționare Operativă.

Oamenii legii i-au reținut pe cei doi suspecți, care au 33 și, respectiv, 56 de ani. Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore, pe numele lor fiind deschis un dosar penal pentru omor.

Soţia bărbatului decedat este însărcinată cu primul lor copil. Bărbatul rănit este internat în stare gravă la reanimare.

Foto: sputnik.md