Pe lângă peștele oceanic proaspăt, clienții se pot delecta în noul magazin cu afumături și sărături din pește, produse local la noua fabrică a companiei Ocean Fish. Întreprinderea ultra modernă, cu o capacitate de producție de peste 1000 de tone anual, produce pește afumat cu un gust unic care se datorează unui mix de cinci tipuri de lemn folosit în procesul de afumare. Fabrica a fost deschisă în satul Măgdăcești la finele anului 2017.  

„După deschiderea magazinelor din Chișinău și Măgdăcești, am primit solicitări multiple de la clienții noștri să extindem rețeaua de magazine și în alte localități ale republicii. Astfel, Orheiul este primul centru raional care va avea propriul magazin Ocean Fish iar pe viitor urmează să ne extindem și în alte localități. În procesul de extindere ținem cont în primul rând de principiul de bază - produsele noastre să ajungă cât mai proaspete pe masa consumatorului”, a subliniat directorul comercial Ocean Fish Moldova, Alexandru Mîța.

Ocean Fish, este o companie românească, lider în domeniul producției peștelui din 1998, care s-a extins în Republica Moldova la începutul anului 2017. Compania este de asemenea și furnizorul principal de pește și produse din pește al Casei Regale din România.

Compania Ocean Fish România pune un accent deosebit pe siguranța produselor livrate și deține certificate ce atestă înalte standarde de siguranță alimentară, precum Cerificarea ISO22000, HACCP, IFS. Certificatul IFS obținut în 2016 poziționează compania printre unicii producători din Estul Europei care le oferă produselor un înalt grad de siguranță alimentară.

„Dorim să fim mai aproape de clienții noștri aducându-le peștele cel mai proaspăt din toate colțurile lumii, pescuit de nave ultra-performante, cu sisteme de congelare la bord și procesat local în fabrici ultra-moderne, care respectă normele Europene de Siguranță Alimentară la cel mai înalt standart”, a subliniat directorul Import-Export România, Alesea Brînzila.

Compania Ocean Fish pune un accent deosebit și pe transparență. Astfel, vizitatorii magazinelor sunt informați despre „traseul peștelui” și anume: UNDE se pescuiește; CUM se pescuiește; CUM se procesează și CUM se transportă peștele. 

Odată intrați în magazine, clienții Ocean Fish se pot simți pentru câteva minute în incinta fabricii, acolo unde se procesează materia primă. Asta pentru că un video din fabrica Ocean Fish rulează permanent pe ecranele din magazine. 

La fel, clienții pot fi siguri că produsele din fabrică ajung în siguranță în magazine, compania dispune de aproximativ 100 de camioane proprii, dotate toate cu aparate frigorifice de ultimă clasă.

> > > > > > > > > >

În Republica Moldova, magazinele Ocean Fish pot fi găsite în:

or. Chișinău, strada Petricani 88/1

- sat. Măgdăcești, strada Calea Orheiuliui 19/1

- or. Orhei, strada Vasile Lupu 4

De asemenea, iubitorii de pește de calitate pot afla despre ultimele noutăți, promoții, concursuri, dar și rețete delicioase din pește pe pagina de facebook a companiei.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.