Această funcţionalitate nouă în meniul „Plăţi pentru servicii” este o noutate absolută pentru Republica Moldova, o modalitate confortabilă şi operativă de a-ţi efectua operaţiunile bancare, beneficiind de mobilitate maximă. Astfel, opţiunea „achitarea în lot” permite achitarea concomitentă a mai multor facturi, cu un singur click, prin utilizarea unei singure parole pe care o primeşti direct pe telefonul mobil sau email.

Soluţia respectivă este una din multiplele funcţionalităţi noi introduse de MAIB în Internet&Mobile Bankingcare au transformat Serviciul în unul mai prietenos pentru utilizatori, economisind, totodată, timpul preţios al acestora.

În acest fel, pe lângă selectarea concomitentă a mai multor facturi spre plată, ai posibilitatea de a crea furnizori de servicii direct pe ecranul cu plata iniţiată; de a achita facturile, prin intermediul serviciului guvernamental de plăţi electronice Mpay; de a seta şi redacta furnizorii de servicii pe o singură interfaţă; de a achita plăţile către alţi furnizori care nu emit facturi în mod regulat; de a crea şi/sau redacta beneficiarii direct în ecranul cu plata iniţiată; de a vizualiza informaţia privind plăţile executate în sub-meniul „Stare/istorie plăţi”; de a vizualiza şi imprima (în format Word, Excel sau PDF) detaliile bancare ale conturilor, în sub-meniul „Date bancare”; de a afişa datoriile restante într-o rubrică nouă „Datorii restante”, meniul „Sumar conturi”.

În prezent, de Serviciul Internet&Mobile Banking MAIBbeneficiază peste 85 mii de persoane fizice.

Serviciul Internet&Mobile Bankingde la MAIB poate fi accesat oricând şi de oriunde, folosind orice dispozitiv conectat la Internet. Clienţii pot solicita abonare la Internet&Mobile Banking în una din filialele băncii. 

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.