VIDEO. Sărbătoare în casa umoristului Gheorghe Urschi: Ce surprinză pregătește maestrul în această primăvară

Astăzi, maestrul Gheorghe Urschi împlinește frumoasa vârstă de 70 de ani. Tradițional, prietenii și colegii de breaslă ai artistului i-au adus în dar animalul simbolic al acestui an, iar cei care nu au ajuns la maestru au scos din sertar poze din arhiva de colaborare cu maestrul. 

Liliana Urschi a anunțat o surpriză pentru toți admiratorii umoristului, în aprilie: „Lucrăm la un spectacol, un spectacol care va fi pe 1 aprilie la palaturil Național cu multe scheciuri, monologuri, piese scrise de Gheorghe Urschi, foarte cunoscute. Vă așteptăm cu toții duminică, de Florii, pe 1 aprilie, la un spectacol extraordinar cu Gheorghe Urschi în frac”, a spus fiica artistului.

Lucky, un câine care stă la frontieră, i-a adus lui GHEORGHE URSCHI o floare. Tradiția cadoului sub forma animalului protector al anului pentru maestrul umorist a fost perpetuată de colegi și de această dată, iar Liliana i-a promis tatălui ei ca atunci când se vor împlini 12 ani ai acestei tradiții, de anul șobolanului, să o ia de la capăt.

Credem în presă liberă și vrem să rămânem așa cum ne cunoști - liberi și întotdeauna de partea adevărului. Ne poți ajuta prin donații aici:

Sinteza zilei

Vreau cele mai importante știri ale zilei pe email:

Privesc.eu