„Nu ai ce ponegri la un individ implicat în furtul miliardului și în coruperea oamenilor, profitând de sărăcia lor”, a scris Maia Sandu.

De asemenea, liderul PAS a reacționat și la declarațiile făcute de către protestatari. Oamenii veniți astăzi se plângeau că au pensii foarte mici, că prețurile sunt foarte mari, că viața este foarte dificilă în Moldova. 

„Din păcate, este adevărat. Cu părere de rău, această stare gravă de lucruri din țară și necazul acestor oameni au fost cauzate anume de Șor, Plahotniuc și alții ca ei, care au furat și au spălat miliarde, care trăiesc în bogăție pe seama acestor oameni, iar acum își bat joc de ei, plătindu-le câteva sute de lei pentru a veni pe frig să le facă jocul”, a adăugat Sandu.

Liderul PAS  a mai spus că nici ea, nici formațiunea pe care o reprezintă nu se va opri din lupta pentru binele oamenilor:

„Nu ne vom opri în a cere justiție pentru toți și pedepsirea celor vinovați, inclusiv a lui Șor, anume pentru că dorim ca oamenii să nu trăiască în mizerie”, a reiterat Maia Sandu.