La noile canale TV incluse în grila IPTV Moldtelecom vei putea vedea cele mai noi şi apreciate filme de la Hollywood, blockbustere, comedii de primă clasă, emisiuni de divertisment, documentare fascinante despre natură, istorie, 24h de hituri muzicale şi desigur cele mai îndrăgite emisiuni şi desene animate pentru copii. 

La categoria filme şi seriale sunt incluse:

Spike TV, unul dintre cele mai vizionate canale TV, care difuzează seriale, documentare şi show-uri televizate ce îţi vor permite să priveşti lumea modernă cu alţi ochi. Găseşte aici show-urile tale favorite şi descoperă cele mai noi serii din show-urile clasice precum Lip Synk Battle, Ink Masters, Bar Rescues, Bellator dar şi alte show-uri noi îndrăzneţe precum Wacco, Yellowstone, American Woman. Acest canal este cu siguranţă o destinaţie pentru divertisment TV Premium. 

VIP Premiere difuzează premierele celor mai apreciate filme de la Hollywood, decernate cu premii prestigioase din lumea cinematografiei. Acest canal este perfect dacă doreşti să petreci o seară confortabilă în familie delectându-te cu un film de calitate.

VIP Megahit îţi pune la dispoziţie cele mai noi blockbustere şi filme francize de la Hollywood. Te aşteaptă filme de top cu participarea renumiţilor actori, deţinători de premii prestigioase pentru participarea în filme care au cucerit inimile telespectatorilor.

VIP Comedy este canalul perfect pentru relaxare şi bună dispoziţie. Acesta difuzează comedii de primă clasă, cu actori îndrăgiţi, din toate timpurile, care îţi provoacă zâmbetul printr-o simplă apariţie la ecran.

La categoria sport sunt incluse:

Viasat Sport HD este potrivit pentru cei care doresc să deschidă orizonturi sportive noi. La acest canal sunt difuzate campionatele mondiale de baschet, liga MBA la baseball, liga AHL de hockey, campionate de fotbal, meciuri profesioniste de box, cele mai prestigioase curse auto şi campionatele mondiale la jocuri extreme.

Viasat Golf HD este dedicat turneelor şi programelor de golf.

La categoria canalelor pentru copii sunt incluse Nick Jr, Nickelodeon HD. Acestea difuzează un conţinut TV dedicat dezvoltării interactive a copiilor.

La Nick Jr., copiii împreună cu eroii desenelor animate vor învăţa elementele de bază ale matematicii, logicii precum şi limbi străine.

 La Nickelodeon HD, copii vor afla tot ce îi interesează despre jocuri video precum şi se vor distra urmărind cele mai populare desene animate care îi vor ajuta să dezvolte o gândire pozitivă şi inovativă.

În lista noilor canale intră şi cele dedicate muzicii precum MTV HITS, MTV Live HD şi VH1.

MTV HITS difuzează 24 de ore de cele mai populare hituri pop din lume care te vor încărca cu energie pozitivă.

MTV Live HD oferă cele mai bune spectacole muzicale “live” înregistrate, videoclipuri muzicale, documentare şi interviuri din întreaga lume difuzate 24H/7 care te fac să trăieşti o experienţă muzicală deosebită.

La VH1 te distrezi urmărind fascinante reality-show-uri pe diverse teme, competiţii şi ascultând muzică de calitate.

Viasat Nature HD/History HD este un alt canal nou inclus, din categoria ştiinţă şi natură care te va bucura cu documentare şi istorii emoţionante despre natură şi lumea animală. Canalul găzduiește, de asemenea, o mulțime de programe educaționale în care este explorată știința evoluției (Inner Fish, First Life) și modul în care inovațiile de vârf sunt folosite pentru a ajuta la conservarea planetei noastre (Naturopolis, Operation Maneater), precum şi emisiuni orientate să dezvolte relaţia dintre oameni şi animalele lor de companie.

O mulţime de programe şi emisiuni cu conţinuturi atât de diversificat te vor relaxa, distra şi îţi vor îmbogăţi timpul petrecut alături de cei dragi.

Alege serviciile de televiziune digitală IPTV de la Moldtelecom şi descoperă lumea fascinată prin canale TV bogate în conţinut de calitate. Mai mult, te bucuri de funcţii interactive precum pauză, reluare, înregistrare, serviciile Megogo şi Multiscreen incluse în abonament care pot fi activate direct din aplicaţia mobilă MyMoldtelecom.

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în soluţii mobile - fixe - Internet şi TV integrate. 

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.