„Nicolai Grigorişin va fi responsabil de gospodărie, iar Ghenadie Şmulschii - de partea financiar-economică. Candidaturile le-am propus eu. În administraţia locală trebuie să inspirăm viaţă. Oraşul are nevoie de o administrare manuală. Aceasta ţine nu doar de Bălţi”, a scris Usatîi pe facebook.

Primarul de Bălți a ținut să menționeze că persoanele competente și cu inițiativă, e regulă, nu merg să lucreze la Primărie pentru un salariu de cîteva mii de lei.

„Funcţionarii au nevoie de agitare constantă. Un bici, dacă vreţi. Grigorişin şi Şmulschii vor face din acest colectiv un mecanism care va funcţiona efectiv şi neîntrerupt. Dar au la dispoziţie doar două luni. Nu le va reuşi - vom lansa o reformă de proporţii a administraţiei locale şi întreprinderilor municipale. Noi deţinem majoritatea în consiliul municipal, conducem oraşul şi răspundem în faţa bălţenilor”, a adăugat Renato Usatîi.

Acest material este un Advertorial Politic și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.