„Provin dintr-o familie modestă dintr-un mic sat din raionul Florești, muncesc într-o pizzerie din Chișinău, iar cardul l-am primit în cadrul proiectului salarial din partea angajatorului. Am auzit de această promoție, dar nici în visuri nu mi-am imaginat că pot câștiga o călătorie. Nici rudelor nu le-a venit să creadă, sunt prima din familia mea care a obținut un asemenea premiu!”, a spus câștigătoarea, mulțumind organizatorilor pentru șansă.

Ediția 2018 a unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din lume - Berlinale, se va desfășura într-o atmosferă artistică de excepție, iar pe covorul roșu vor fi prezente vedete ale cinematografiei europene și de la Hollywood. Datorită utilizării cardului Mastercard Gold pentru achitarea cumpărăturilor zilnice, dna Victoria va avea ocazia exclusivă de a participa la ceremonia de inaugurare a festivalului și la diverse activități incluse în program.

Alți 42 de câștigători vor primi câte un certificat-cadou pentru 2 persoane la Cinematograful „Patria Multiplex”, unde se vor putea bucura de cele mai așteptate producții de cinema.

Organizarea promoției și desemnarea câștigătorilor a avut loc conform regulamentului oficial al campaniei.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.