Cu Office 365 pentru afaceri, utilizatorii au cea mai performantă soluţie de productivitate atât la birou, cât şi pe dispozitivele mobile. Aceasta oferă acces la aplicaţiile bine cunoscute Word, Excel sau PowerPoint, dar şi 1 TB spaţiu de stocare online pentru fiecare utilizator. În plus, toţi au acum acces la Mail Exchange şi cea mai populară soluţie de videoconferinţa Skype for Business. Prin includerea Microsoft Office 365 în oferta comercială, Orange marchează un prim pas pe piaţa prestatorilor de servicii ICT. Aceasta le permite clienţilor accesul la servicii complete, simple și flexibile, care îi ajută să-şi valorifice resursele în mod cât mai eficient.

„La Orange răspundem nevoilor de business ale companiilor din Moldova. Pentru că suntem un partener de încredere, aducem mai aproape de agenţii economici soluţii digitale pentru sporirea mobilităţii, economisierea timpului şi a finanţelor, dar şi creşterea productivităţii. Acum prin parteneriatul cu Microsoft avem posibilitatea să le oferim servicii care să contribuie la dezvoltarea eficentă a mediului de afaceri din Moldova indiferent de domeniul de activitate”, a declarat directorul Servicii Clienţi Corporativi Orange Moldova, Andrei Preașca.

Printr-o plată unică lunară companiile care aleg soluţia de productivitate Orange beneficiază de:

• control eficient al costurilor fără a opera investiţii inițiale în licențe sau servere

• cele mai noi versiuni ale aplicațiilor Microsoft

• acces la documente tuturor membrilor echipei companiei, oriunde s-ar afla şi de pe orice dispozitiv, fie calculator, smartphone sau tabletă

• spaţiu de stocare securizat, protecţie sporită a documentelor fără a fi ameninţaţi de viruşi sau SPAM-uri

• spațiu de stocare de 1TB OneDrive pentru fiecare utilizator

• asistenţa tehnică locală

• o singură factură pentru toate servicii de comunicare.

 Mai multe detalii despre soluţia Microsoft Office 365 aflaţi pe: www.orange .md/Office365.

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova. Compania este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova, iar recent şi-a extins portofoliul oferind Internet şi TV Acasă. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua companiei, în care activează o echipă de peste 1000 de angajaţi. Orange deţine cea mai extinsă şi avansată reţea 3G+ şi 4G. Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, Orange deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.