În anul 2014 Donaris Group a devenit parte a companiei de asigurări din Austria - Vienna Insurance Group, și a fost redenumită în Donaris Vienna Insurance Group, investitia companiei austriece fiind aproximativ 2.524 milioane €.

În timp, compania își consolidează poziția și confirmă fiabilitatea, stabilitatea și câștigă încrederea clienților. Astazi, compania Donaris Vienna Insurance Group deservește peste 120 de mii de clienți. Pentru comparație, cu  10 ani în urmă, erau doar 38 mii de clienți.

În anul 2018, Donaris Vienna Insurace Group sărbătorește 20 de ani de la fondare. În acest an, compania intenționează să își consolideze în continuare pozițiile pe piața asigurărilor din Moldova, dezvoltându-se în direcția asigurării bunurilor materiale și a sănătății. Este planificată, de asemenea, continuarea procesului de digitalizare, inclusiv trecerea la unele servicii on-line. Scopul este de a simplifica procesul de vânzări și de a permite fiecărui client să beneficieze de serviciile de asigurări, fără a părăsi locul de trai sau de muncă.

http://donaris.md/

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.