Potrivit lui Cașu, o atenție deosebită diplomații străini au acordat presiunilor politice la care au fost supuși consilierii municipali din Bălți. El a subliniat că PN și-a exprimat poziția în privința alegerilor locale noi care urmează să aibă loc la 20 mai: „La Bălți avem un candidat oficial, iar în ceea ce ține de Chișinău - la partid continuă discuțiile în această privință”.

Din partea sa, Elena Grițco a menționat în cadrul discuției cu reprezentanții misiunii diplomatice că cetățenii pot avea încredere în „Partidul Nostru” întrucât reprezentanții PN se regăsesc în multe dintre autoritățile publice locale și activează exclusiv în interesele cetățenilor Moldovei.

În context, ea a adăugat că „Partidul Nostru” face abstracție de polemicile geopolitice și rămîne devotată celor trei principii fundamentale - statul de drept, drepturile omului și democrației.

Acest material este un Advertorial Politic și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.