În acest sens, MAIB lansează serviciul de transfer P2P (person to person) - o alternativă comodă a transferurilor bancare tradiţionale.

Serviciul oferă posibilitatea transferării mijloacelor băneşti online, direct de pe un card MAIB către alt card de plată, emis de o bancă din ţară sau de peste hotare. Pentru a efectua un transfer, clientul trebuie să cunoască doar numele, prenumele şi numărul cardului bancar al beneficiarului.

Transferurile pot fi efectuate între cardurile Mastercard şi Visa (inclusiv Visa - Mastercard, Mastercard - Visa.), în lei, euro sau dolari. Mijloacele băneşti sunt transferate imediat pe cardul beneficiarului, în siguranţă maximă. Este de notat că pentru transferurile între cardurile MAIB nu se aplică comision.

Serviciul P2P de la MAIB poate fi accesat 24/24, folosind orice dispozitiv conectat la Internet. Pentru a face cunoştinţă cu serviciul P2P de la MAIB, vă îndemnăm să accesaţi pagina dedicată p2p.maib.md. De asemenea, pentru informaţii suplimentare contactaţi Call Center: 022 268 999 .

*Accesaţi aici: Condiţiile de utilizare a serviciului P2P.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.