Lista totală de activități Open Source este:

1. Evenimentul CxO Networking:

Data: 19 aprilie

Ora: 18:30

Unde: Restaurantul „Karl Schmidt”

Un eveniment închis, dedicat managerilor de top în industria TIC și face parte din seria de evenimente organizate cu ocazia primei ediții Open Source Camp 2018 în Moldova, ce va avea loc pe 21 - 22 aprilie la „Tekwill”.

Scopul acestei întâlniri este de a provoca liderii implicați în industrie să întrețină un dialog despre:

- Consolidarea și crearea noilor relații dintre companiile IT naționale și internaționale;

- Stabilirea parteneriatelor de valoare și a viitoarelor colaborări;

- Facilitarea accesului la experiența și exemplele practice ale liderilor, privind managementul relațional și cel al calității;

- Examinarea nevoilor companiilor și soluționarea întrebărilor, privind diverse aspectele și procesele active în companie.

Dacă deții una din funcțiile ce urmează, evenimentul de CxO Networking este pentru tine:

- Chief Executive Officer (CEO)

- Chief Customer Experience Officer

- Chief Customer Engagement Officer

- Chief Digital Officer (CTO)

- CIO

- CTO

- Șefi de departamente și Directori/șef de departamente

- Fondatori și Co-fondatori de startupuri în IT.

Accesul la eveniment va fi limitat până la 30 de persoane. Pentru a te asigura cu un bilet, lasă un mesaj la adresa info@drupalmoldova.org

2. Trivia Night Quiz

Data: 20 aprilie

Ora: 18:30

Unde: DRAFT - Retea de berarii

Evenimentul va începe cu Trivia Night Quiz, unde peste 300 de participanți, divizați pe echipe, vor concura în competițiile de întrebări din Open Source și alte teme generice în IT. Echipele vor fi provocate să obțină titlul de campioni în trivia pe Open Source. Vor fi acordate mici premii învingătorilor.

Notă: Prin procurarea unui bilet la camp, prețul pentru Trivia Night va fi inclus.

3. Tabăra OpenSource

Data: 21-22 aprilie

Ora: 10:00-19:00

Unde: Tekwill

După evenimentul de CxO Networking și Trivia Night Quiz, va fi dat startul oficial al campului, ce va avea loc pe 21 și 22 aprilie la Tekwill. Timp de două zile, participanții vor avea parte de peste 25 activități - de la keynotes, la panele de discuție, sesiuni tehnice și non-tehnice, ateliere și spații de networking. În cadrul campului, vei fi înconjurat peste 300 de experți locali și internaționali, care sunt implicați și contribuie zilnic la dezvoltarea proiectelor de Open Source în peste 15 tehnologii de software și hardware.

Puteți verifica sesiunile și difuzoarele aici: https://opensourcemoldova.org/sessions

4. Partea oficială OpenSource

Data: 21 aprilie

Ora: 19:00

Unde: Tekwill

Dacă nu-ți place să dansezi, probabil ai vizitat petrecerile greșite, întrucât de această dată if you don't shake your bum, your bum will shake you.

În noaptea dintre sesiunile informative nu va fi timp de plictiseală sau monotonie, ci doar de dispoziție bună și cocktailuri colorate. Dar dacă mai serios, în această seară vei avea oportunitatea să socializezi într-o atmosferă mai relaxată și, probabil, să discuți despre anumite probleme din industrie, pe care nu ați reușit să le acoperiți împreună în timpul sesiunilor.

Nu rata șansa de a petrece o seară minunată, înconjurați de cei mai experimentați developeri și antreprenori în Open Source din Moldova.

Dacă îți dorești să participi la aceste activități utile, nu pierde timpul și ia-ți biletul acum, accesând https://goo.gl/2CUGkH.

Dacă sunteți student (liceu sau universitate) poți primi 50% reducere pentru a participa la conferință, prin înregistrarea aici: https://goo.gl/W4gMwP

Open Source Camp Moldova este organizat de către Asociația Drupal Moldova, cu susținerea USAID și a Guvernului Suediei. Conferința este, de asemenea, sponsorizată de către Ellation și Endava în calitate de Gold Sponsor și Mixbook în calitate de Silver Sponsor.