Munteanu a reiterat acuzațiile sale conform cărora Silvia Radu ar fi uzurpat puterea executivă la nivel local. Totodată, candidatul PL a spus că Radu, din postura deținută, utilizează resurse administrative pentru promovarea în scrutinul electoral.

De asemenea, Munteanu a solicitat să fie examinate anumite acțiuni ale Silviei Radu ce țin de promovarea imaginii acesteia.

„Pe tot parcursul zilei de muncă, în calitate de primar interimar-auto-intitulat, aceasta abuzează de funcția deținută pentru a-și promova imaginea de candidat electoral, prin diferite materiale video și poze plasate pe rețelele de socializare (mimând supravegherea procesului de lucru la astuparea gropilor în asfalt, la salubrizarea de primăvară, la răsăditul florilor, etc), iar spațiul public este intoxicat cu informații mediatizate intens de portalurile de știri și posturile de televiziune deținute de liderul Partidului Democrat”, a scris Munteanu.

Toate acestea, potrivit candidatului liberal, reprezintă „abuzuri de drept, fraude electorale și o crasă manipulare prin utilizarea resurselor administrative și mediatice”.

Silvia Radu nu a comentat, deocamdată, subiectul solicitării depuse de candidatul Valeriu Munteanu.