„Un tânăr de 31 ani din Republica Moldova a fost găsit, sâmbătă dimineaţa, pe un câmp din localitatea bistriţeană Cepari, prezentând plăgi împuşcate în zona superioară a corpului, suferite în urma unui conflict spontan avut cu un alt cetăţean moldovean”, scrie observator.tv.

Potrivit sursei citate, colegul acestuia a fugit de la fața locului. Ulterior, el a fost prins în Maramureș. Aparent, bărbatul voia să părăsească cât mai repede țara.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean au aflat că rănitul avea șase plăgi împuşcate, în zona braţelor, a toracelui şi a gâtului. Cea mai gravă părea să fie cea de la gât, informează adevarul.ro.

În ciuda condiţiei medicale extrem de grave, rănitul era conştient şi încă se putea deplasa. Victima a fost împuşcată într-o casă aflată în construcţie în vecinătatea locului în care a fost descoperit de un agricultor din apropiere.

La locul faptei nu a fost găsită nicio armă, anchetatorii urmând să stabilească dacă a fost folosită una letală sau neletală.