Spre deosebire de cafea, ceaiul nu provoacă dependență și este un atribut al stilului sănătos de viață. Este o idee preconcepută că bem ceai doar în perioada rece a anului, în special când suntem bolnavi.

Pe lângă efectul de hidratare, ceaiul are proprietăți revigorante, dă o stare generală de bine și este o alternativă bună la consumul de cafea. În plus, atunci când vorbim despre beneficiile ceaiului, se ia în calcul combinațiile reușite din plante medicinale, care nu doar revigorează pe timp de vară, dar și detoxifică, favorizează digestia, stimulează metabolismul și chiar poate fi inclus într-un regim de slăbire sau purificare.

În general, plantele medicinale sunt apreciate pentru proprietăţile lor diuretice, antiinflamatoare, depurative, tonifiante şi de ardere a grăsimilor. Acestea sunt adjuvante naturale recomandate în curele de slăbire, alături de un regim alimentar sănătos, însoțit de multă mișcare.

Iată câteva cocktailuri de purificare a organismului: ceai pentru slăbit „Magia Trav”, Apotheke cu cătină albă, ceai pentru slăbit cu ananas, ceai Phytolek Elegans, Phytolek Laxativ sau ceai pentru slăbit Alevia. Pe toate le găsiți în rețeaua Farmacia Familiei, iar colaboratorii vă stau la dispoziție pentru orice recomandări și sfaturi.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.