„Vă asigur că nicio structură nu are bani care să nu vină din străinătate. Dacă parcurgi drumul leilor pe contul partidului, afli că jumătate dintre ei au venit de peste hotare”, a declarat în context avocatul Denis Ulanov.

Deși avocații spun că vor contesta decizia primei instanțe în speranța anulării acesteia, Reghina Apostolova a vorbit la trecut despre campania electorală. 

„Noi am făcut o campanie electorală foarte bună, deschisă, sinceră. Noi nu am făcut geopolitică. Noi am simțit simpatia chișinăuienilor, am simțit dorința lor ca orașul să se schimbe.  Acuzația nu s-a demonstrat cu nicio probă factologică. Decizia de astăzi este un adevărat dezmăț”, a punctat Apostolova.

Noi am făcut o campanie electorală foarte bună, deschisă, sinceră. Noi nu am făcut geopolitică. Noi am simțit simpatia chișinăuienilor, am simțit dorința lor ca orașul să se schimbe.

 Acuzația nu s-a demonstrat cu nicio probă factologică.

Eu cred că e un dezmăț decizia de astăzi

Amintim că la baza deciziei a stat o contestație depusă de Partidul Unității Naționale, care a acuzat faptul că Apostolova ar fi primit bani din exterior în actuala campanie electorală, lucru care contravine legislației. 

Acesta este al doilea înscris într-o campanie electorală din partea Partidului Șor care este eliminat. În campanie pentru Prezidențiale, Ina Popenco a fost exclusă pe motiv că a utilizat fonduri nedeclarate și a beneficiat de susținerea Asociației obșetești pentru Orhei.