Alexandr Nesterovschi a spus că la mansardă Arina Spătaru și-a amenjat atelierul său de coritorie. Candidatul PPDA a declarat că mansarda a fost construită timp de 3 luni și a fost dată în exploatare în 2012. „După asta am avut multe controale. Am decizia Procuraturii privind neinițierea unei cauze penale”, a spus Spătaru, adăugând că argumentele socialistului sunt murdare.

Nesterovschi a declarat că a solicitat Procuraturii să verifice mansarda în calitate de deputat și asta pentru că locuitorii s-ar fi plâns pe gălăgie. „Doamna Spătaru și-a construit atelier de croitorie la mansardă, iar oamenii se plâng de gălăgie. Dacă nu puteți să aveți grijă de vecinii dvs, chiar dacă le-ați creat o asemenea neplăcere, cum veți face ordine în oraș?”, a spus socialistul.

„Mulțumesc că, în calitate de deputat, căutați în rufe străine. În loc de un acoperiș deteriorat, care crea neplăceri chiar și când candidatul PSRM era viceprimar, eu am soluționat aceeastă problemă. Am creat condiții locuitorilor. Toți cei care trăiesc la etajul 2 beneficiază de căldură. Astfel, am demonstrat că pot crea confort chiar din banii mei personali”, a menționat Arina Spătaru.