„Elena Grițco nu și-a depus candidatura, deși trebuia să o facă cu o săptămână înainte de alegeri. Cu justiția noastră, Grigorișin poate fi exclus din cursă și sâmbătă”, a spus Usatîi. Fostul primar de Bălți a menționat că Nicolae Grigorișin are șanse mari să câștige alegerile din primul tur, adăugând însă că „atâta timp cât trăim într-o țară controlată de Plahotniuc, putem să scriem orice scenarii”.

Iar dacă Partidul Nostru nu va lua Primăria de la Bălți, Renato Usatîi a menționat că se va retrage din politică. „Dacă oamenii văd că majoritatea cetățenilor îi vor înapoi pe cei care să-i penească de bani, dacă nu vor o Primărie transparentă, pentru ce să luptăm? Dacă o să fie alegerile corecte, noi le câștigăm. Dar pot să se înceapă combinații. Am spus că sunt gata să mă retrag, fiindcă sunt sigur că vom câștiga. Asta dacă nu vor face ei ceva”, a declarat Usatîi.

La Bălți, Partidul Nostru i-a propus pe Nicolae Grigorișin și Elena Grițco. Grițco a fost înregistrată în calitate de candidat independent. În total, în cursă au fost înregistrați opt candidați.