„Vin cu un îndemn ca locuitorii Chișinăului să fie astăzi activi. Conform sondajelor care s-au făcut, cel puțin 8 din 10 chișinăuieni nu sunt mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat în mun. Chișinău în ultimii 10 ani. Astăzi avem posibilitatea să schimbăm situația din mun. Chișinău. Vă îndemn să fiți activi, să veniți la secțiile de votare și să vă expuneți votul pentru un Chișinău mai frumos, pentru o capitală pe care o merităm toți noi”, a spus Dodon.

Citește și: VIDEO. Igor Dodon, la vot alături de soția sa: „Galea, să te ajut?”. Cuplul prezidențial a venit și a plecat ținându-se de mână

„Sunt ferm convins că marea majoritate, circa 80 la sută, nu sunt mulțumiți de cum arată Chișinăul. Sunt necesare abordări profesioniste, sper foarte mult - fără geopolitică și politică. Este poate campania electorală în care a fost cea mai puțină geopolitică. Lucrul ăsta e bine. Sperăm foarte mult că se va pune punct pe acest scrutin astăzi, pentru a nu cheltui bani pentru turul II la 3 iunie”, a adăugat șeful statului.