„Am demonstrat că se poate. Lupta pentru schimbare continuă. Împreună cu Dvs am reușit să dejucăm un scenariu pus la cale de acest regim. Avem o șansă de a reda Chișinăul oamenilor. Avem in față două săptămâni în care trebuie sa convingem majoriatatea locuitorilor Chișinăului că avem obligația să salvăm Capitala”, a declarat Năstase.

„Mulțumesc tuturor locuitorilor, indeferent de opțiunea lor politică. Mulțumesc celor care m-au susținut, echipa care a muncit zi și noapte, fără pauză. Mulțumesc aparte doamnei Maia Sandu, echipei PAS, colegilor noștrii din PLDM, colegilor noștri din Romania, Partidului național-Liberal și Uniunii Salvați România, Partidului Popular European care ne-au fost aproape”, a spus Năstase. 

Referindu-se la invitația lui Ion Ceban de a merge la dezbateri în fiecare zi până la turul doi, Andrei Năstase a spus că socialistul „merge pe o pistă greșită”.

„Eu voi continua să comunic cu oamenii și cu primarii din suburbii”, a spus candidatul PPDA. 

În momentul de față, Andrei Năstase are acumulate peste 70 000 de voturi (32% din total). Pe primul loc se află candidatul PSRM Ion Ceban cu peste 89 000 de voturi (41% din total). Candidatul independent Silvia Radu a terminat pe locul III cu circa 39 000 de voturi.

La alegerile pentru funcția de primar al municipiului Chișinău au participat 11 candidați: Ion Ceban (PSRM), Valeriu Munteanu (PL), Alexandr Roşco (Partidul „Casa Noastră-Moldova”, Alexandru Mâţu (partidul Ruso-Slavean din Moldova), Maxim Braila (Partidul Popular din R. Moldova), Andrei Năstase (PPDA), Victor Strătilă (Partidul Verde Ecologist), Vasile Costiuc (Partidul Democrația Acasă), Constantin Codreanu (PUN), Alexandra Can (PNL) și Silvia Radu (candidat independent).