Acesta face un apel și către liberali și susținătorii acestora.

„Fac apel la alegătorii PL, la Valeriu Munteanu, la Mihai Ghimpu, la toți liderii politici să renunțe la tot ce ne-a despărțit până acum și să-și mobilizeze electoratul”, a mai spus Șalaru, care le-a mulțumit alegătorilor pentru voturile acordate lui Constantin Codreanu, care „a renunțat la confortul de la București și a umblat prin localități, la întâlniri cu alegătorii și a depus efortul maxim în această campanie”.

Șalaru crede că rezultatul de 4,55% obținut de Codreanu în Chișinău este „un rezultat bun, ținând cont de faptul că foarte mulți au dat un vot util, ca să nu câștige Ion Ceban sau Silvia Radu capitala. Credem că numărul simpatizanților PUN este cel puțin dublu în Chișinău. Îi urez lui Andrei Năstase succes în turul II”, a adăugat președintele executiv al PUN.

Potrivit lui, În Bălți revelatia acestei campanii electorale este candidatul PUN, Sergiu Burlacu, care „a reușit într-un mediu foarte ostil să obțină 3,98%, într-un oraș în care au câștigat mereu candidații comuniștilor, socialiștilor și partidului lui Usatîi”.

Vezi și: Constantin Codreanu îl va susține pe Năstase: Nu îi lăsăm în Anul Centenarului pe socialiști să ocupe primăria capitalei