Obții si avantaje adiționale:

  • Fără comisioane;
  • Fără timp pierdut în cadrul sucursalelor băncii;
  • Fara limite pe bancnote - numerarul depus în Cash DEPOZITAR  va fi procesat de către Bancă şi înregistrat imediat în contul curent al Clientului, dispozitivul având o capacitate de numărare și procesare de până la 1200 bancnote pe minut.

Modernizarea rețelei de unități reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare a băncii, de aceea cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființare, BCR Chișinău a decis să își bucure clienții cu un produs inovativ.

Serviciul este disponibil în cadrul Sucursalei nr.2 Pușkin, strada Pușkin 60/2, urmând a fi extins în viitorul apropiat.

Banca Comercială Română Chişinău S.A. este o bancă universală, una din primele bănci cu capital străin prezente în Republica Moldova, subsidiară a BCR S.A. România, membru al unui grup financiar lider în Europa Centrală și de Est - Erste Group Austria.

Întreaga activitate a băncii se bazează pe principiile de siguranță, transparență, încredere, calitate și orientare spre client.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.