Pentru un plus de savoare, a fost folosită tehnologia modernă numită „dry hopping”, prin care berea după fermentare este hameiată la rece, ce permite păstrarea aromei bogate de hamei și a gustului plin al berii nepasteurizate.

Prin urmare, Chișinău Nepasteurizată este o bere plină de viață ce se savurează cel mai bine ÎNTRE PRIETENI.

Echipa Agora s-a putut convinge de aroma deosebită a berii nespasteurizate, vizitând, alături de alte instituții media, fabrica Efes Moldova. Pe teritoriul fabricii de pe strada Uzinelor am putut vizita încăperile unde, în timp real, se desfășurau procesele de prelucrare a materiei prime și de producere a berii.

Te poți înscrie și tu împreună cu prietenii tăi (tel. 080080800), pentru a beneficia de un tur gratuit al fabricii, unde veți beneficia și de degustarea mai multor tipuri de bere, inclusiv noua Chișinău Nepasteurizată!

> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

P.