Cele mai puternice mărci naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova, au fost recunoscute de public prin vot on-line pe pagina oficială www.notorium.md și prin sms-voting.

La concurs au participat peste 3800 de mărci comerciale prezente pe piața la 150 de categorii de produse şi servicii. Deviza Concursului a fost: „Fiecare merită să fie recunoscut”. 

La Gala Premiilor Notorium Trademark Awards 2018 au fost premiate 136 de mărci comerciale. Printre nominanţii galei, care au primit distincţiile Concursului - trofeu, medalii de aur, argint şi bronz, se enumeră aşa brand-uri ca: Knauf, Mileştii Mici, Arax, Zorile, Zity Mall, Colibri, Zanussi, Dansicons, Floreni, Apriori, Casa Sărbătorii, Diez, Farmacia Familiei, FoxMart, Media Security, Boiar, Prime Capital, Migdal P, Tymbark, Xiaomi, BabyOno, Aquatir, Credit CMB, Rapidasig.md, Megogo, Omsa, Webmaster, Veka, Rodals, MaxFitness, Baumaster ş.a. Oaspetele de onoare a fost Directorul General al AGEPI - Dna Bolocan Lilia.

Gala de Decernare a avut blitzuri și covor roșu ca la Hollywood, transmisiune live, networking cu antreprenori de top din Moldova, show cu lupte reale a cavalerilor medievali, recital muzical, recepție VIP cu bucate si vinuri selecte, cadouri și tombole cu premii de la parteneri. 

> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Videoreportaj: https://www.facebook.com/Notorium.md/videos/1840423109594778/

Video de la Gală:  https://www.privesc.eu/arhiva/82418/Gala-festiva-de-decernare-a-invingatorilor-Notorium-Trademark-Awards-2018 

Pozele de la Gala Notorium le puteți vedea aici și aici

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.