Realitățile de până acum demonstrează însă că aducerea interpretului rus nu e tocmai un moft ieftin. Presa rusă scrie că onorariul lui Kirkorov pentru un concert se ridică la 30 000 - 40 000 de mii de euro. 

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care anterior a organizat mai multe concerte cu interpreți ruși în țara noastră, spune că onorariul lui Kirkorov poate fi chiar dublu - de circa 70 000 - 80 000 de euro. 

În 2013, prețul unui bilet la concertul susținut de interpretul rus pe scena Palatului Național de la Chișinău a variat între 800 și 1 500 de lei.

Pe pagina oficială a lui Filip Kirkorov, prețurile pentru bilete la concertele sale pornesc de la 1000 de ruble și pot ajunge până la 8000 de ruble rusești, scrie zdg.md. Asta înseamnă între 300 și 2 000 de lei. 

„Kirkorov vine ca un oaspete, vine fără bani, o să mănânce acasă la mine, la Sadova. Vine pe jumătate de zi, cazare nu va fi. Mă bucur că a acceptat să intepreteze câteva piese în satul meu. Să evolueze într-un sat din RM, pe stadion. Cheltuieli acolo nu vor fi”, a spus Igor Dodon.

Iar în luna iulie, președintele organizează un alt concert, dedicat tinerilor, în Piața Marii Adunări Naționale. Nici de această dată nu are nevoie de bani. „În afară de instalarea scenei, cheltuieli nu vor fi”, a spus președintele.