Sergej Milinkovic-Savic, 23 de ani, naționala Serbiei

Ultimul sezon a fost unul de succes pentru acest fotbalist al Lazio, care a devenit o vedetă în Serie A cu 12 goluri marcate. Rezultatele sale au trezit interesul Manchester United și Juventus. Se zvonește că acest tânăr are o valoare de piață de circa 100 milioane de euro. Are un fizic impunător (1.93 metri înălțime) și poate juca atât în calitate de mijlocaș defensiv, cât și de cel ofensiv. 

Timo Werner, 22 de ani, naționala Germaniei

Timo este un atacant central „neobișnuit” pentru fotbalul german: poate juca pe flancuri, știe să combine și e foarte rapid. A devenit titularul echipei naționale la Cupa Confederațiilor din vara trecută, iar Mondialul din Rusia va fi prima sa competiție la cel mai înalt nivel. Actualmente Timo joacă pentru clubul german Leipzig.

Cristian Pavon, 22 de ani, naționala Argentinei

Unul dintre cei mai talentați jucători ai echipei Boca Juniors, Pavon are toate șansele de a deveni partenerul lui Messi în echipa națională. Cristian Pavon a dat cele mai multe pase de gol în campionatul Argentinei, iar principalul său atu este viteza extraordinară care îi ajută să treacă de fundași.

Hirving Lozano, 22 de ani, naționala Mexicului

În primul său an în calitate de jucător al unui club european, Lozano a marcat 17 goluri la PSV, cu care a câștigat Liga olandeză. Nu se știe dacă va fi titular la Mondial fiindcă va trebui să concureze cu Chicharito, Vela și Gio dos Santos, dar majoritatea analiștilor sunt de acord că este vorba de unul dintre cei mai promițători jucători mexicani. 

Hakim Ziyech, 25 de ani, naționala Marocului

Actualmente jucător al echipei Ajax, Ziyech așteaptă oferte de milioane din partea cluburilor din Serie A sau din Premier League. S-a născut în Olanda, însă a ales să joace pentru selecționata Marocului. Este stângaci și are un dribling impresionant. 

Nabil Fekir, 24 de ani, naționala Franței

Fekir a petrecut un sezon impresionant la Lyon, marcând 18 goluri, iar acum se vorbește despre interesul din partea Liverpool, care ar fi gata să plătească 50 de milioane de euro pentru jucător. În sezonul trecut, Fekir a revenit la nivelul său din 2015, când cariera sa a fost oprită din cauza unei leziuni a ligamentelor la genunchi. Nu se știe dacă va fi titular, însă cu siguranța va beneficia de minute pe teren. 

Ante Rebic, 24 de ani, naționala Croației

Unul dintre vedetele clubului Eintracht Frankfurt, Rebic a marcat șase goluri și a dat trei pase de gol în ultimul sezon al campionatului olandez. În clubul său Rebic joacă în calitate de atacant sau mijlocaș ofensiv, însă în locul său în echipa Croației va fi pe flancul drept. 

Fred, 25 de ani, naționala Braziliei

La fel ca și alți jucători brazilieni cum sunt Willian sau Fernandinho, cariera lui Fred în Europa a început într-un club din Ucraina, Shakhtar Donețk. Recent, mijlocașul a acceptat invitația lui Mourinho de a juca la Manchester United. 

Piotr Zielinski, 24 de ani, naționala Poloniei

Zielinski a disputat mai mult de 150 de meciuri în Serie A, unde a jucat pentru Udinese, Empoli și Napoli. Este o „piesă” fundamentală în echipa națională a Poloniei, datorită unui fizic bun și capacității impresionante de control al balonului. 

Manuel Akanji, 22 de ani, naționala Elveției

A debutat în calitate de jucător al selecționatei acum un an, însă deja este un fotbalist indispensabil pentru naționala Elveției. Primul său club a fost FC Basel, de la care el a plecat la Borussia Dortmund. Este înalt, rapid și are un stil de joc elegant, iar mulți analiști îl compară cu Raphaël Varane.


Sursa: El Mundo