Tichetul de masă de la MAIB are proprietăţile unui card contactless şi  a fost elaborat ţinând cont de interesele angajatorilor de a îmbunătăţi imaginea companiei, de a oferi un plus de motivaţie angajaţilor şi de a le spori loialitatea, fără a suporta cheltuieli fiscale. Mai mult ca atât, soluţia oferită de MAIB le va permite să gestioneze acest proces la un nivel maxim de siguranţă şi corectitudine, cu costuri cât mai reduse.

Pentru confortul angajaţilor deţinători ai cardurilor de masă, Moldova Agroindbank va pune la dispoziţie o reţea vastă de comercianţi, precum şi posibilitatea de a-şi verifica soldul contului prin intermediul canalelor de deservire la distanţă.

Cele mai mari reţele de supermarketuri şi restaurante şi-au anunţat disponibilitatea de a se alătura proiectului lansat de MAIB, aceasta urmând să fie extinsă pentru a corespunde intereselor tuturor deţinătorilor de tichete de masă  electronice.  

Conform Legii privind tichetele de masă, companiile pot acorda angajaţilor tichete de masă în valoare de până la 45 lei pentru fiecare zi lucrătoare, sumele nefiind supuse taxării nici pentru angajatori şi nici pentru angajaţi.

Cu o cotă de piaţă de aproximativ 30%, Moldova Agroindbank deţine cel mai vast portofoliu de persoane juridice şi fizice şi cele mai inovative soluţii financiare pentru a corespunde nivelului aşteptărilor clienţilor săi.  

Pentru detalii suplimentare, apelaţi serviciul Call Center la numărul de telefon 022 268 999.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.