„Toate aceste proiecte au fost lansate în urma informației colectate de membrii PDM atunci când au mers în teritoriu. Constatăm o încercare de a expune negativ aceste proiecte. Este vorba de opozanții noștri. Încercăm să combatem acest flagel, pentru că el nu e împotriva PDM și a cetățeanului RM. Constatăm acest lucru, cel puțin din partea a două partide, PAS și PPDA, care încearcă să ducă în eroare cetățenii că acest proiect este irealizabil. Atunci când sunt atacate aceste proiecte se face neargumentat, sunt declarații politice. Suntem în fața unei dezinformări în masă, în detrimentul cetățeanului Republicii Moldova”, a declarat purtătorul de cuvând al PDM, Vitalie Gămurari.

Citește și: „PD-ul a transformat minciuna în politică de stat”. PAS răspunde la acuzațiile de propagandă ale democraților

Acesta a mai adăugat că PDM își asumă responsabilitatea pentru toate proiectele lansate împreună cu Guvernul RM, menționând aici în special programul „Prima Casă”. 

„Noi suntem în fața unei campanii de propagandă. Noi luăm act de această informație. Nu venim să contrapunem, noi avem obiectivul nostru. Noi venim să dezinformăm prin aducerea exemplelor și cifrelor că proiectele sunt reale”, a mai punctat Gămurari.