Melania Trump a renunțat la jacheta Zara cu mesaj inscripționat în timpul zborului, coborând din avion purtând o jachetă tip safari, crem, scrie Daily Mail.

Prima Doamnă s-a deplasat joi la frontiera cu Mexicul, unde a vizitat un centru pentru copii care au fost separaţi de părinţii lor, într-o misiune de control, a anunţat preşedintele american, Donald Trump.

Melania Trump, ale cărei presiuni au constituit un factor important în decizia lui Donald Trump de a semna miercuri un ordin executiv care să pună capăt separării copiilor de părinţii lor, migranţi ilegali, a plecat joi dimineaţa de la Casa Albă spre Texas, într-o vizită neanunţată, scrie Agerpres.

La scurt timp după anunţul făcut joi de Trump, biroul de comunicare al Primei Doamne a precizat că aceasta s-a deplasat la un centru unde sunt găzduiţi copii de migranţi, în oraşul de frontieră McAllen, şi la un post al pazei de frontieră.

Melania Trump s-a întâlnit cu angajaţii centrului, cărora le-a mulţumit "pentru munca lor grea şi compasiune" şi cărora le-a pus întrebări în legătură cu serviciile care sunt oferite acestor copii.