5 citybreak-uri a câte 700 euro şi 50 certificate-cadou în valoare de 1000 lei fiecare sunt puse la bătaie în cadrul campaniei promoţionale „MAIB îţi prelungeşte vacanţa”, care se va desfăşura din 2 iulie până la 31 august.

Tot ce trebuie să faci e să contractezi un credit de consum - „Multiopţional”, „Overdraft”, card de credit sau creditul pentru finanţarea cheltuielilor personale - şi vei fi automat înscris în campania promoţională. Devenind câştigătorul unui citybreak, ai posibilitatea să-ţi alegi singur destinaţia călătoriei în perioada 15 septembrie-31 decembrie, iar MAIB îţi va asigura cazarea la hotel şi biletele avia.

Certificatele-cadou se vor acorda în două etape prin tragere la sorţi, prima etapă urmând să aibă loc pe 3 august pentru primii 25 de câştigători, iar a doua pe 5 septembrie. Extragerea pachetelor turistice, la fel, va avea loc pe 5 septembrie.

Profită de cele mai convenabile condiţii la creditele de consum de la MAIB şi umpleţi vara cu momente de neuitat.

Pentru mai multe detalii, accesează programul campaniei sau apelează la serviciul Call Centre - 022 268 999.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.