„Doamne, în mașina închisă, geamurile închise, mașina parcată la soare, o fetița aproximativ de un anișor! Toată roșie, udă! La momentul când m-am apropiat eu, era liniștită, sughița micuța și privea la noi! Doamnele care erau alături au spus că atunci când au văzut-o ea plângea în isterică, ele deja stăteau de vreo 20 de minute", a spus unul din martori, potrivit sursei citate.

În mașină se afla un copil de aproximativ un ani care plângea isteric, iar femeile din jurul mașinii au încercat într-una să calmeze micuța.

Mai mult, mama copilului a venit în momentul în care oamenii se gândeau să spargă geamul mașinii. Femeia era indignată de panica din jur și susținea că nu este nimic ieșit din comun în faptul că minora a stat câteva minute singură în mașină.

Revoltați, martorii au chemat un echipaj al poliției pentru a documenta acest caz.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a confirmat cazul. Mama copilului susține că a intrat să achite o factură în timp ce copilul dormea, și geamurile mașinii erau întredeschise.

Potrivit sursei, cazul a fost înregistrat la IP Ciocana, iar mama riscă o amendă de la 300 la 750 lei sau muncă în folosul comunității de la 15 la 25 de ore.