JOBs for YOUTH este primul proiect destinat tinerilor din Republica Moldova și Ucraina care are ca scop extinderea, intensificarea și îmbunătățirea procesului de cooperare transfrontalieră prin încurajarea și susținerea tinerilor, potențiali antreprenori din cele două țări să inițieze și să dezvolte afaceri palpabile și cu valoare adăugată  pentru economiile ambelor țări.

Această inițiativă este o oportunitate pentru tineri de a-și testa ideea de afacere și a beneficia de sprijin în crearea unui plan de afaceri. Totodată, viitorii antreprenori și beneficiari ai acestui proiect din Republica Moldova vor avea posibilitatea de a cunoaște semeni din Ucraina, care ulterior, ar putea pune bazele unor parteneriate de afaceri dintre cele două țări.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Moldova-Ucraina și implementat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) în parteneriat cu Organizația Publică de tineret „Noua Generație a Europei” din Ucraina.

Cine poate aplica?

Pentru a participa la Proiect, trebuie:

-Să aveți vârsta cuprinsă între 18 - 35 de ani;

-Să aveți finalizată universitatea/ colegiul/ școala profesională sau să fiți în ultimul an de studii;

-Să aveți o idee de afaceri pe care doriți să o lansați.

Pentru a participa la Proiectul „Joint Opportunities in Business for Youth” candidații trebuie să completeze formularul de participare. Pentru mai multe informații scrieți la adresa de mail office@odimm.md sau apelați +373 (022) 295741;