Vasile Bârnă, directorul teatrului a declarat pentru zdg.md că „arendaşul care închiriază spaţiul îşi face o reconstrucţie, şi-atât”. Bârnă a declarat că încăperea reconstruită este destinată „activităţilor cultural-distractive” şi că arendaşul spaţiului nu ar avea nicio legătură cu restaurantul „Entourage”, iar cele două încăperi sunt separate.

Mai multe persoane care activează în regiune au comunicat că noul local va fi afiliat restaurantului „Entourage” și că magazinul de tehnică digitală și calculatore „Matrix”, care se afla în acel spațiu, și-a mutat sediul „peste noapte”, iar decizia nu a fost luată „din proprie inițiativă”, ci în urma unor recomandări venite din partea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în adresa directorului Teatrului „Licurici”. Directorul magazinului „Matrix” nu a putut confirma sau infirma informația, pe motiv că se află în concediu.

Managerul restaurantului „Entourage” a declarat pentru ZdG că restaurantul nu are nicio legătură cu lucrările care se desfășoară și că doar le-a oferit lucrătorilor acces în curtea din spatele localului, pentru ca aceștia „să-și facă lucrul”.

Citește continuarea pe zdg.md.