Astfel, rata dobânzii anuale efective (DAE) pentru noile contracte va constitui doar 6.07% (ofertă valabilă până la 8 octombrie 2018). Pachetul de documente s-a simplificat prin omiterea certificatului de salariu. 

În Republica Moldova, programul „Prima Casă” a fost lansat de la începutul anului 2018. Victoriabank a aderat la acesta în martie curent, ajutând deja 35 de familii să-și procure prima locuință. 

Avansul inițial al beneficiarului este de cel puțin 10% din valoarea totală a locuinței, iar prețul total al acesteia nu poate depăși 1 milion de lei (conform contractului de vânzare-cumpărare). 

Programul „Prima Casă” este un proiect de creditare, ce facilitează accesul persoanelor fizice la procurarea unei locuințe. Acesta este destinat tuturor cetățenilor Republicii Moldova, cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani, dedicat în special familiilor tinere, care nu dețin nici o locuință în proprietate exclusivă sau comună în decurs de 12 luni până la data solicitării și nu au în derulare un credit ipotecar pentru procurarea locuinței. 

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul Victoriabank, apelați sau vizitați orice sucursală din țară.

Despre Victoriabank:

Victoriabank este a treia cea mai mare bancă din Republica Moldova, în funcție de active. Are 1.300 de angajați şi aproape 100 de sedii. Victoriabank a început activitatea în 1989 şi este prima instituție bancară comercială din Republica Moldova.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.