Scopul evenimentul a fost de a promova produsele tradiționale moldovenești cu Indicație Geografică Protejată, dar și oamenii care le creează. Este vorba de produsele specifice unei anumite regiuni, care au calități unice datorită locului de producere.

Prin urmare, mai mulți antreprenori din țară, identificați în cadrul unui studiu ca fiind potențiali beneficiari ai acestui titlu, și-au spus poveștile, iar, ulterior, au propus pentru degustare produsele specifice neamului nostru.

AGORA și EA.md vor avea grijă să promoveze în continuare micii antreprenori care continuă tradițiile moldovenești. Istoriile mai multor produse alimentare, de meșteșugărit sau cele ale diverselor bucate specifice regiunii noastre, le veți putea descoperi în curând.

Acest articol apare în cadrul campaniei de promovare a produselor tradiționale moldovenești cu Indicație Geografică, Denumire de Origine și Specialitate Tradițională Garantată „Autentic Moldovenesc”, lansată de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), cu finanțarea Proiectului UE „Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală” în Republica Moldova.